20180522_094439

 PETALE PROASPETE  de trandafiri Rosa Damascena Trigintipetala, întregi, proaspăt culeşi.

Livrări zilnice numai în lunile de înflorire    Perioada 15 MAI – 20 IUNIE!

UTILIZĂRI:

  • PREPARAREA DULCEŢII DE TRANDAFIRI – Sunt adevăraţii trandafiri pentru dulceaţă şi cei mai potriviţi întrucât petalele sunt mai moi şi mai aromate în comparaţie cu cele ale altor trandafiri hibrizi aflaţi pe piaţă şi numiţi ‘’trandafiri de dulceaţă’’;
  • PREPARAREA SIROPULUI DE TRANDAIFIRI;
  • PREPARAREA OŢETULUI DE TRANDAFIRI;
  • PREPARAREA INFUZIILOR;
  • OBŢINEREA PETALELOR EXICATE (uscate);
  • DIVERSE ÎNTREBUINŢARI PENTRU OBŢINEREA PRIN DISTILAREA A APEI DE TRANDAFIRI ŞI ULEIUL ESENŢIAL; A cremelor, săpunurilor naturale sau inghetatei.
  1. COMERCIALIZAREA PETALELOR: Se face NUMAI PE BAZA COMENZILOR PREALABILE Scrise sau telefonice, cu încheierea unui contract de vânzare şi achitarea în AVANS, în baza unei facturi proforma, a unei sume echivalente cu 50% din valoarea totală a comenzii/ contractului. În momentul livrării şi al recepţionării trandafirilor se va face restul plăţii, în baza facturii emise pentru întreaga valoare.
  2. CONDIŢII DE TRANSPORT: Condiţiile optime de transport recomandate pentru păstrarea prospeţimii trandafirilor, a caltăţilor lor şi a uleiurilor volatile din petale, se realizează în navete de plastic aerisite, numai în cabine frigorifice (la temperaturi de cca. 2 – 5°C) în condiţiile în care transportul se realizează pe o distanţă mai mare de 100 km, în lunile călduroase mai – iunie.
  3. CONDIŢII DE PĂSTRARE / PRELUCRAREPentru obţinerea unui maxim de efect şi calitate a produsului finit pe care dumneavoastră vreţi să-l obţineţi, se recomandă ca prelucrarea şi procesarea trandafirilor să se facă în 4 ore de la recoltare (în condiţii de transport şi păstrare fără refrigerare), sau se poate face mai târziu în cursul aceleiaşi zile, sau după maxim 2, 3 zile de la recoltare NUMAI dacă s-au respectat cu stricteţe condiţiile de transport şi depozitare (transport şi păstrare permanentă a trandafirilor culeşi în camere frigorifice la cca. 2 – 5°C pentru evitarea fermentării).
  4. CONDIŢII DE LIVRARE:  Livrarea trandafirilor către micii şi marii procesatori se poate face zilnic (în perioada de înflorire), în cantităţi cuprinse între 20 – 200 kg trandafiri întregi proaspeţi, imediat după culegere, respectiv în intervalul orar 9:00 – 10:00 a.m., cu ridicare din localitatea Abucea, direct de către client cu transportul frigorific organizat de firma dumneavoastră), sau cu efectuarea la cerere, contra cost, a unui transport frigorific printr-o firmă specializată, către sediul clienţilor oriunde în ţară sau peste hotare (tarif perceput separat faţă de tariful/ kg al trandafirilor).

Livrarea trandafirilor se va face în navete de plastic aerisite (RETURNABILE, taxabile sub forma de garantie sau puse la dispoziţie de firma dvs.), conţinând câte 5 kg de trandafiri fiecare. 

 LISTA DE PREŢURI PENTRU PETALELE PROASPETE DE TRANDAFIRI valabilă pentru LUNILE MAI – IUNIE 2019: 

Pentru comenzi între:Preţ/ kg
5  –   19 kg40 lei
20  –  49 kg39 lei
50  – 99 kg38 lei
100  – 199 kg37 lei
Peste 200 kg35 lei
Orice cantităţi când clientul îi culege singur25 lei

* Tarifele sunt cele finale. Societatea Astradis Dolce SRL nu este platitoare de TVA. 

* Tarifele NU includ preţul transportului pentru livrarea comenzilor.


*  Pentru comenzi de peste 20 kg de trandafiri, transportul pe raza judeţului Hunedoara este GRATUIT; pentru comenzi de minim 100 kg pe o raza de 100 km transportul este GRATUIT! (transport nefrigorific realizat în maxim o oră de la culegere).