Termeni şi condiţii generale de utilizare a site-ului dolceidearomania.ro

Dreptul de utilizare

 • Brandul DOLCE IDEA ROMÂNIA, site-urile Web şi domeniile Web https://dolceidearomania.ro şi https://dolceidearomania.com, precum şi utilizarea lor sunt rezervate, fiind proprietatea exclusivă a societăţii ASTRADIS DOLCE SRL, înregistrată la Oficiul  Registrului Comerţului Hunedoara sub numărul J20/799/2015, CUI 34967309, cu sediul social în localitatea Dobra, Str. Lugojului, nr. 50, jud. Hunedoara.  
 • DolceIdeaRomania.ro şi DolceIdeaRomania.com  sunt site-uri Web identice, de prezentare, publicitate şi comerţ electronic, securizate, care oferă spre vânzare propriile produse procesate, 100% naturale, din trandafiri Rosa Damascena Trigintipetala.
 • Utilizarea şi vizitarea site-ului DolceIdeaRomania.ro implică acceptarea automată şi integrală din partea Dvs. a Termenilor şi condiţiilor generale de utilizare aici prezente, pe care vă recomadăm de aceea să le parcurgeţi cu foarte mare atenţie înainte de a bifa opţiunea de acord.  

                     Ele sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii, fie că sunt utilizatori înregistraţi sau neînregistraţi pe site.

 • ASTRADIS DOLCE SRL şi DolceIdeaRomania.ro îşi rezervă dreptul de a revizui oricând secţiunea Termeni şi Condiţii generale de utilizare, fără notificări prealabile pentru utilizatori şi clienţi. 
 • Versiunea revizuită va fi întotdeauna disponibilă şi actualizată pe site-ul DolceIdeaRomania.ro şi respectiv în secţiunea sa Termeni şi condiţii generale de utilizare.

2. Conţinutul site-ului DolceIdeaRomania.ro  şi drepturile de autor

 • 2.1. Proprietatea asupra întregului conţinut al site-ului precum şi designul său aparţin de drept şi în totalitate societăţii ASTRADIS DOLCE SRL şi DolceIdeaRomania.ro.  Potrivit Legii nr. 8/1996 republicată în Monitorul Oficial nr. 489 din 14 iunie 2018 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, folosirea fără acordul prealabil, scris al administratorului  societăţii şi al DolceIdeaRomania.ro a oricăror elemente de creaţie, concepţie, conţinut sau design, în tot sau în parte, se pedepseşte conform legilor în vigoare în România.
 • 2.2. Prin continuţ şi design se înţelege: orice imagini, fotografii, informaţii, texte, texte grafice, conţinut video, elemente de concepţie sau grafică web, scripturi, programe, sau baze de date.
 • 2.3. DolceIdeaRomania.ro oferă oricărui utilizator înregistrat sau neînregistrat, acces nelimitat online la site-ul său. Acest acces nelimitat nu dă însă dreptul nici unui utilizator de a modifica, descărca, copia, reproduce parţial sau integral conţinutul acestui site.
 • 2.4. DolceIdeaRomania.ro acceptă trimiterea de link-uri şi legături externe către site-ul său de către Partenerii persoane juridice, dar numai după obţinerea obligatorie şi expresă, în scris a acordului său, în condiţiile în care consideră că aceste legături nu vor aduce nici o altă informaţie nouă sau falsă şi nici un prejudiciu de imagine website-ului propriu sau celor ale partenerilor, ci dimpotrivă vor avea scop de publicitate. 
 • Cererile pentru utilizarea link-ului sau citarea conţinutului pot fi trimise prin Formularul de CONTACT
 • 2.5. DolceIdeaRomania.ro îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment, şi în oricare dintre diferitele secţiuni ale site-ului. Totodată, DolceIdeaRomania.ro îşi rezervă dreptul de a bloca, restricţiona, sau interzice accesul utilizatorilor săi la anumite secţiuni ale site-ului sau la întregul conţinut, fără notificări, dacă aceştia vor fi consideraţi de rea-credinţă.

3. Comunicarea electronică

 • 3.1. Comunicarea electronică reprezintă orice mesaj sau comentariu pe care îl trimiteţi către DolceIdeaRomania.ro sau orice email-uri, note, convenţii, newslettere, ştiri, informaţii pe care noi le furnizăm public către Dvs. 
 • 3.2. Prin înregistrarea ca utilizator pe site, v-aţi dat automat acceptul şi acordul ca adresa dvs. de e-mail să fie inclusă în baza noastră de date pentru viitoare informări, reclame sau newslettere. Conform legislaţiei naţionale şi europene în domeniu, acceptul este echivalent cu semnătura olografă pe orice document pe suport hârtie, ca şi când aceste informaţii ar fi tipărite cu acordul părţilor.
 • 3.3. DolceIdeaRomania.ro  pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a-şi exprima opinia sau experienţa sa în legătura cu produsele noastre existente pe site. Acestea sunt publicate după aprobarea prealabilă a administratorului. 
 • 3.4. DolceIdeaRomania.ro  îşi rezervă dreptul de a nu publica comentarii care conţin limbaje obscene, conţinut ilegal, conţinut defăimător sau jignitor care afectează firma şi anumite persoane, conţinut care încalcă dreptul la proprietatea intelectuală, sau care conţin viruşi, adrese web, precum şi mailuri, texte care promovează diverse afaceri piramidale sau campanii publicitare, sau orice alte forme de spam.
 • 3.5. Utilizatorul va fi nevoit să garanteze că are toate drepturile asupra conţinutului mesajului şi opiniei personale pe care le publică pe site, astfel încât să nu cauzeze prejudicii nimănui. 
 • 3.6. DolceIdeaRomania.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conţinutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site, conform prevederilor articolelor din prezentul document.

4. Disponibilitatea produselor

 • 4.1. Toate produsele prezentate pe site-ul DolceIdeaRomania.ro sunt disponibile pentru livrare în condiţiile, cantitatea minimă şi în perioada specificată expres. Disponibilitatea finală vă va fi comunicată în urma unei comenzi ferme.
 • 4.2. În condiţiile în care un produs comandat de Dvs. nu mai este disponibil, DolceIdeaRomania.ro vă va informa asupra termenului de livrare, sau vă poate oferi opţiunea de a cumpăra un alte produse de aceeaşi calitate şi cu aceleaşi specificaţii, la un preţ echivalent cu cel afişat. În ambele variante, decizia finală de achiziţie vă aparţine Dvs. prin acceptarea sau nu a unor produse similare, în alte cantităţi sau la alt termen de livrare comunicat ulterior de  DolceIdeaRomania.ro. 
 • 4.3. Toate comunicările avute de Dvs. cu DolceIdeaRomania.ro, inclusiv confirmări ale comenzilor, informări şi alte detalii vor fi transmise prin e-mail, sau prin Formularul de Contact.

5. Preţurile produselor comandate prin intermediul site-ului

 • 5.1. Preţurile practicate de ASTRADIS DOLCE SRL NU includ TVA şi nici cheltuielile de livrare, cu excepţia cazului în care acest lucru a fost convenit în mod expres de către părţi prin încheierea unui Contract. 
 • 5.2. Se consideră preţ final cel acceptat de client în urma confirmării scrise a comenzii de către ambele părţi.
 • 5.3. În cazul în care preţul real este mai mic decât cel afişat pe site, iar dvs. aţi achitat în avans, diferenţa va fi returnată printr-o modalitate stabilită de comun acord.

6. Livrarea produselor comandate

 • 6.1. În cazul în care produsele sunt disponibile pentru livrare imediată, acestea vor putea ajunge la destinaţie prin livrarea de către o firmă de curierat rapid în aprox. 24-48 ore de la confirmarea comenzii, pentru comenzile din Deva/ Hunedoara şi în cca. 3-7 zile pentru comenzile livrate în România. În oraşul Sibiu livrările sunt gratuite.
 • 6.2. Costurile de livrare vor fi în funcţie de distanţă, de cantitatea comandată şi de greutatea lor, fiind în mod obligatoriu comunicate clientului în faza de precomandă.
 • 6.3. DolceIdeaRomania.ro îşi rezervă dreptul de a întârzia sau anula complet livrarea comenzilor, din orice motive obiective, sau din motive independente de voinţa sa: ca de ex. incendii, cutremure, inundaţii, alunecări de teren, greve, proteste, blocarea drumurilor, războaie, tulburări de ordin social sau civil, alte acţiuni neconvenabile ale autorităţilor, sau de cazul fortuit şi forţa majoră.
 • 6.4. În toate cazurile, curierul rapid va stabili un contact telefonic cu clientul şi va face livrarea în ziua şi ora stabilită de comun acord, la adresa menţionată. Dacă o comandă fermă nu se poate livra, ea va fi anulată, produsele fiind returnate către Dolce Idea Romania, clientul urmând să suporte costurile returului sau ale unei noi livrări, conform valorii produselor comandate.
 • 6.5. Semnarea chitanţei şi predarea acesteia curierului rapid reprezintă receptia produsului de catre client si acceptul acestuia ca produsele au ajuns in stare buna.

7. Condiţii de plată a produselor comandate

 • 7.1. Plata se va face în avans de 50%, prin virament bancar, în contul ASTRADIS DOLCE SRL – IBAN: RO42BTRLRONCRT0314899701, deschis la Banca Transilvania Deva. În momentul în care confirmarea de plată va fi primită, se va proceda la livrarea produselor.
 • 7.2. Produsele comandate vor putea fi achitate şi integral în contul societăţii  în urma emiterii unei facturi proforma, sau chiar în momentul livrării prin plata rambursului, în caz contrar livrarea va fi sistată şi returnată furnizorului.

8. Garanţii oferite şi condiţii de exonerare a răspunderii

 • 8.1. DolceIdeaRomania.ro garantează expres şi implicit numai în privinţa acurateţii, corectitudinii şi caracterului actual al conţinutului şi informaţiilor publicate în nume propriu, a produselor proprii şi a serviciilor de care este direct responsabilă şi nu de cele furnizate de beneficiari sau de terţe părţi.
 • 8.2. Garanţia calităţii: Dolce Idea Romania garantează în procent de 100% pentru calitatea produselor sale, astfel încât dacă nu veţi fi satisfăcuţi de produsele noastre, vi se vor restitui integral sumele plătite în tremen de 30 de zile de la returnarea produsului ca fiind nesatisfăcător.
 • 8.3. Prin transmiterea oricăror mesaje către Dolce Idea Romania prin orice mijloc de comunicare electronică aţi fi ales, sunteţi automat de acord cu faptul că sunteţi unicul responsabil pentru conţinutul acestor mesaje şi pentru repercusiunile lor şi veţi despăgubi integral Dolce Idea Romania pentru orice prejudiciu apărut ca urmare a trimiterii mesajelor Dvs., sau pentru prejudiciile aduse pentru încălcarea oricăror prevederi stipulate prin Termenii şi condiţiile generale de utilizare aici prezente.
 • 8.4. Dolce Idea Romania va transmite orice informaţii ar putea fi solicitate de către diferitele organe de anchetă, în cazul în care ca urmare a transmiterii şi publicării mesajelor ilegale de către Dvs., acestea se autosesizează şi se intentează o acţiune judecătorească civilă sau penală.
 • 8.5. Dolce Idea Romania nu îşi asumă răspunderea, în nici o situaţie, pentru nici un prejudiciu sau daună cauzată direct sau indirect beneficiarilor, după cedarea dreptului de proprietate al produselor prin vânzare-cumpărare, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă, pentru daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare, suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării, sau a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site.
 • 8.6. Prin directa utilizare a site-ului DolceIdeaRomania.ro sunteţi automat de acord să exoneraţi complet de răspundere DolceIdeaRomania.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare ar putea apărea şi să acoperiţi total cheltuielile de judecată sau orice alte cheltuieli ar apărea ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentate în Termenii şi Condiţii generale de utilizare aici expuse.

9. Cazul fortuit şi forţa majoră

 •  9.1. Forţa majoră şi cazul fortuit exonerează de răspundere partea care o  invocă cu obligaţia notificării scrise a partenerului contractual în termen de 5 zile de la apariţie, sub sancţiunea de a nu se va mai putea invoca  respectivul caz de forţă majoră sau caz fortuit. 
 • 9.2.  Partea care invocă forţa majoră sau cazul fortuit se obligă să  comunice în scris partenerului contractual încetarea acestora, în termen de 2 zile. 
 • 9.3. DolceIdeaRomania.ro, prin partenerii sau utilizatorii săi nu poate fi  responsabilă pentru nici o întârziere sau eroare în conţinutul furnizat pe site-ul său, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa sa. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare ale echipamentului tehnic şi serverele de găzduire al site-ului  DolceIdeaRomania.ro, lipsa temporară a funcţionării conexiunii la internet, lipsa temporară a funcţionării conexiunilor de telefonie fixă sau mobilă, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele DolceIdeaRomania.ro, erorile de operare, sau greva, s.a.

10. Modificarea termenilor şi condiţiilor generale de utilizare

 • DolceIdeaRomania.ro îşi rezervă dreptul să schimbe oricând va considera necesar Termenii şi condiţiile generale de utilizare fără nici o notificare prealabilă a utilizatorilor sau clienţilor săi. Atunci când aceşti Termeni şi condiţii generale de utilizare se vor modifica, DolceIdeaRomania.ro va actualiza în termenul cel mai scurt posibil aceste modificări pe site. 

11. Dispoziţii finale şi alte prevederi

 • 11.1. Orice neînţelegere, eroare, prejudiciu, daună sau litigiu cauzat părţilor de necunoaşterea şi acceptarea automată a Termenilor şi condiţiilor generale de utilizare şi respectiv de produsele şi serviciile DolceIdeaRomania.ro prezentate, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizatori şi clienţi.
 • 11.2. Nesesizarea în scris sub orice formă de transmitere (inclusiv electronică) a prevederilor art. 11.1 către dolceidearomania.ro, în termenul de 15 zile, atrage nulitatea absolută a ulterioarelor sesizări şi dreptul de a nu mai fi luate în considerare.
 • 11.3. În cazul în care înainte de expirarea termenului prevăzut la alin. 11.1. nu se poate ajunge în nici un fel la o înţelegere amiabilă convenabilă părţilor, competenţa soluţionării litigiilor va reveni Instanţelor judecătoreşti competente.

 

© Copyright 2018-2028 Dolce Idea Romania· Toate drepturile rezervate